Rose-marie Fredriksen © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

    Reconnective Healing

Reconnective Healing – Nya Tidens Healing

Amerikanen Eric Pearl hade bedrivit en framgångsrik kiropraktikmottagning i Los Angeles under 12 års tid när hans patienter började oväntat säga till honom att de kunde känna hans händer redan innan han rört vid dem. Allt eftersom tiden gick togs Pearls intresse för healing över, då det hände märkliga händelser på hans praktik,

Idag föreläser han och utbildar människor över hela världen i Reconnective Healing och The Reconnection som innebär hur man kan aktivera dessa nya healingfrekvenser. Vi sänder inte utan tar emot, eller absorberar, energi. Han har framträtt i otaliga teveprogram, deltagit i vetenskapliga experiment, föreläst i FN-huset och framträtt inför ett fullsatt MadisonSquare Garden.

Han har skrivit den mycket uppmärksammade boken Väck din inre healer. Det forskas mycket och grundligt på Reconnective Healing. Det får ett starkt stöd av de senaste teorierna från forskare på de kvantfysiska områdena. Reconnective Healing har väckt intresse världen över, hos såväl läkare som vetenskapsmän.

Hur går en healingsession till

Du ligger på en massagebänk med bekväma kläder på men utan skor. Jag ber dej blunda och försöka slappna av. Jag utför healingen utan kroppskontakt och arbetar med mina händer en bit ovanför din kropp. Du skall helst inte sova utan bara vara uppmärksam på en spännande process som kommer till dig från universum och som verkar för att ge dig exakt det du behöver just nu.

Undvik att ta på parfym eller starkt doftande krämer. Efter behandlingen finns möjligheter att tala om de upplevelser och sinnesintryck som du haft under sessionen. Behandling och samtal tar ca: 1 timma.

När

Reconnective Healing kan man ta efter behov. Eric Pearl rekommenderar tre sessioner ganska tätt (helst inom en månad) för att få igång processen ordentligt. Gör sen ett uppehåll för att låta processen pågå i lugn och ro.

Distanshealing

Kan du inte komma till mig är distanshealing ett bra alternativ. Vi kommer överens om en tid när healingen skall ske och jag tonar in dej och skickar healing. Vi har telefonkontakt före sessionen och efter, för att stämma av hur du upplevt healingen.

Om ni är flera på samma ort kan jag komma till er.

Din upplevelse av healingen är högst individuell, den öppnar upp för själsligt, känslomässigt, mentalt och fysiskt helande. Vissa kan uppleva omedelbar förbättring, för andra sker detta efter en tid. Några kan känna en inre styrka, andra ny glädje och harmoni i livet. Gamla rädslor och spänningar som du burit på kan lösas upp och livet känns ljusare och lättare. Healing är någonting som du kan prova på för att veta hur just du upplever det och hur det kan hjälpa just dig.

Pris:   Per session: 700 kr

         Paketpris; 3 sessioner 1900 kr


            Läs Gärna!

   För mer info om Eric Pearl och Reconnective Healing